Cormyr

Cormyr er en stærk nation der ligger mod den vestlige del af De Faldnede Stjerners Hav. Kongeriget er meget gammelt, men står dog stadig stærkt på trods af det. Gamle skove dominerer landskabet og den generelle karakter af nationen. Mennesker er mest talrige i Cormyr, og er et folk, der er stolte over deres lange og noble arv. Dragen, hjorten og enhjørningen er oftest fremtrædende i Cormyrs folkehistorier, sange og heraldik.

Hovedstaden hedder Suzail og ligger op ad kysten til De Faldne Stjerners Hav. Landets grænser ligger op til lande som Netheril og Sembia, som begge er Cormyrs fjender. Dog ligger Cormyr også op til naturlige farer, såsom Stenlandende, Tunlandende, Stormhornene og Tordenspirene.

Cormyrs beskyttere består af to højt respekterede styrker, både i og udenfor Cormyr; Purple Dragons, Cormyrs elite hær af højt trænede krigere og ledet af Purple Dragon Knights. Sammen med disse står Cormyrs Arkane magt, War Wizards, også for sikkerheden, og den består af både Swordmages, Troldmænd og andre specialister.

Landet ledes i øjeblikket af kong Foril Obarskyr I, som dog erkender at han er ved enden af sin regeringstid. Han ser derfor til sine sønner som arvetagere, der dog er midt i en magt kamp over tronen, der indtil videre har kostet den førstefødte søn, kronprins Irvel, livet.

Billede af Cormyr

Cormyr

Followship of the prince Keejchen