Aecris

Magisk langsværd artefakt

Category:
weapon (melee)
Description:
Bio:

I gammel tid, under gudekrigene, kæmpede Alderighi, Selûnes første udvalgte, med Sværdet. Det var en tid for helte, men Selûnes søster Shar narrede Alderighi i en fælde, og stjal Sværdet.

Gudinden betroede en mindre sekt af nethereserne at gemme og beskytte våbenet mod hendes søster. De byggede en borg dybt inde i Skyggeplanet (som i dag er blevet til Skyggefældet), og gemte Månesværdet i slottets mørkeste kælder. Efter konstruktionen af en portal under jorden, i et tunnelsystem under Kongens Skov, lavede de en hemmelig vej gennem et tredje demiplan, den eneste vej til sværdet var således gennem denne port.

Efter Netherils fald, blev tunnelerne glemt og jorden dækkede dem med tiden. Så meget vides der, Selûnes tilbedere har ledt efter portalen i æoner, men intet spor af den er endnu opgravet. Én ting vides med sikkerhed, den der er i stand til at bære dette Sværd, og kæmpe Selûnes kamp mod mørket, vil i sandhed være en mægtig kriger.

For 20 år siden dukkede sværdet op i Shadowfell Keep. Fundet af nogle eventyrere der aldrig fandt sværdets sande potentiale, de skænkede det til kongen af Cormyr fordi det var pænt, som en del af den ceremoni der blev holdt for dem da kongen ophævede dem til adelige.

Aecris

Followship of the prince Keejchen