Terlen Mørkesøger

En gammel krigsveteran der nu arbejder som guide i De Syv Søjlers Hal

Description:

Terlen er en ældre herre med orange busket skæg og langt hår. Det er tydeligt at se på ham at han har været soldat, men også at den tid er forbi for ham. Han er arret og har det med at halte lidt, af og til når han tror at folk ikke ser det. Han er for stolt til at vise denne svaghed åbenlyst.

Terlen er omkring de 55 år gammel.

Bio:

Terlen arbejder som guide i De Syv Søjlers Hal. Han har tidligere været en del af De Lilla Drageriddere, men det vides ikke hvilken rang han har haft.

Terlen har et godt ry i hallen, en af de bedste guider, siger de. Det lader da også til at han har et intimt forhold til labyrinten, han kan altid finde den hurtigste vej. Han praler endda med at han nogen gange kan finde vej kun ved hjælp af lugtesansen!

Terlen har alligevel et par forulykkede ekspeditioner på sin liste, men hvilken guide i hallen har ikke det? Terlen er heldigvis en af dem der har færrest; som regel ender det jo med at guiden selv forsvinder sammen med sin ekspedition. At Terlen altid overlever forklarer han med sin unikke baggrund, han har jo militærtræning og er som regel mere erfaren end dem han leder. Faktisk husker han ikke ret mange af de forulykkede ekspeditioner, kun få detaljer, såsom hvordan han kom hjem igen.

Terlen Mørkesøger

Followship of the prince Keejchen