Ordinatøren

En mystisk troldmand der vogter over De Syv Søjlers Hal

Description:

Ordinatøren er kendt ved sin entré. Du hører ham før du ser ham; selveste de syv søjler ryster når han betræder hallen. Grotten runger og lanternerne flakker. Hvert et gungrende skridt han tager sætter splintrende aftryk i granitten under hans fødder.

Denne mand, som rent fysisk ikke måler mere end et almindeligt menneske, går klædt i flammende røde rober, dækket i arkane symboler. Han ansigt er skjult af en fuldmaske støbt i gul, kun gennemtrængt af to øjne der er mørkere end hallens dybeste kroge. I sin hånd bærer han en fornem stav, dekoreret med symbolske flammer også støbt i guld.

Sædvaneligvis er han flankeret to af de store messingminotaurer, der fungerer som hans livvagter, hvis han da ellers skulle have brug for den slags.

Bio:

Ordinatøren kommunikerer ét budskab til hallens beboere. Frygt, og næsten alle der har boet i De Syv Søjlers Hal har set ham i aktion. På trods af dette, er det kun få der ser ham som en fjende. Ordinatøren ses som den øverste forsvarsmagt som hallen besidder, og respekteres som sådan. Alle hallens beboere ved, at det Underverdenen er et farligt sted, og det kræver magt at holde fred dernede.

Når Ordinatøren arbejder er han kontant og brutal. Der skys ingen midler og lyttes ikke til bortforklaringer. Er der tvivl om hvilken part der er skyldig, bedømmer Ordinatøren hvem der får retten, og det er ikke usædvaneligt at begge parter dømmes skyldig og straffes.

Hvem der gemmer sig bag masken er der ingen der ved.

Som regel dukker Ordinatøren selv op når der opstår problemer, det virker faktisk som om at han altid ved hvor balladen er. Vil man dog selv opsøge Ordinatøren for at søge hans konsul ved en uenighed, går man bare op til den store minotaurstatue midt i hallen og kalder hans navn. Man bør dog overveje om man virkelig har et problem der er vigtigt nok til at spilde denne mægtige skabnings tid.

Ordinatøren

Followship of the prince Keejchen