Karos Grafenstein

En tidligere kaptajn i den Cormyrianske hær

Description:
Bio:

Med en fortid fra hans helt unge år som bandeleder i Cormyr’s hovedstad Suzail, var hans fremtid ikke særlig lys og højst sandsynligt ville hans dage være endt på skafottet. Til Karos held var han et naturligt begavet taktisk geni og løb derfor i lang tid om hjørner med byvagten. Hans held slap dog i den henseende op efterhånden, men den lokale vagtmester så potentialet i den unge dreng og tilbød ham hans liv og frihed, hvis han hjalp ham med at fange de lokale bander. Dette lykkes over alt forventning og vagtmesteren tog herefter den unge Karos under sine vinger og sørgede endda for en grundlæggende uddannelse.

Det at han lærte at læse og skrive åbnede for Karos en helt ny verden. Det varede ikke længe inden at han meldte sig frivilligt til alle de vagter på bibliotekerne som han kunne komme til, for at kunne læse om især militærhistorie. Det var under en af disse vagter ved et af de største biblioteker hvor også kongen var på besøg at Karos opdagede at de royale vagter var blevet myrdet. Det var klart at et attentat var i færd med at blive udført og dette fik Karos bekræftet da han så indtil flere personer snige sig i stilling omkring de rum hvori kongen på det tidspunkt befandt sig. Han skyndte sig at samle de byvagter og soldater han kunne finde, og formåede at komme kongen til undsætning og holde skansen indtil forstærkninger nåede frem. Det blev efterfølgende aldrig klart hvem der havde planlagt attentatet da alle de personer der var med i angrebet enten var blevet dræbt eller begik selvmord da det blev klart at det var mislykkes.

Denne dåd gjorde at han blev optaget som officer i Purple Dragon Knights ordnen og har siden den dag støt arbejdet sig op gennem graderne. Som kaptajn har han derfor fået sin første rigtige autonome kommando med det overordnende mål at beskytte prins Geoffric.

Karos Grafenstein

Followship of the prince Belloq