Amroth Telrúnya

Geoffric Obarskyrs akademiske lærermester

Description:
Bio:

Amroth, som er Sun Elf, er ikke særlig høj. Omkring de 1,55-1,60. Han er ret spinkel i bygning, og hvis man kendte hans sande kræfter ville man ikke regne ham for særligt meget i kamp. Han har blond hår, på grænsen til hvidt, og meget lys hud, på trods af hans races normale bronze-agtige hud. Til gengæld har han mørkegrå øjne, som står en del ud i forhold til resten af hans udseende.

Normalt, når han ikke er på flugt fra det halve af Cormyr, går han rundt i simple rober med enkelte udsmykninger. Hvis man kender lidt til Eladrin kultur, kommer det også lidt bag på en, for det er ikke så typisk igen blandt det folk. I hoffet stod han normalt heller aldrig ud i forhold til andre, og faldt i baggrunden med de andre hof-folk. Man hørte heller aldrig meget om ham, udover at han var prinsens arcane lærermester og historielæerer. Hvis man ligefrem er meget flydende i det elviske sprog kan man også høre en underlig accent, som normalt kun forekommer hos folk der ikke har det som modersmål. Han omgås også sjældent andre af hans race.

Mens at gruppen har været ude at rejse, har Amroth iført sig i klæder, som er mere passende for en rejsende. Slidstærke bukser, en robe af mørkerødt uldstof der ikke går længere end til knæende (han er jo mage, så han skal også ligne en) og en solid taske over skulderen. Heri har han sin spellbook og andre vigtige genstande. I bæltet har han i en stor læderpose sin orb, så den er let at komme til. Og noget andet er et par veltrådte vandrestøvler, som tydeligvis har set mange ture. Overraskende, når man tænker på at han er en hof-mand, og man skulle tro at han har prøvet at rejse før. Dette måtte naturligvis have fundet sted før han kom til Cormyrs hof.

Som magisk fokus har han en sort kugle af marmor, men som alligevel er ganske let. Når han kaster magi svirvler der grå skygger rundt inden i den og ud fra den, imod hvem end magien er sigtet imod. Samme farve som hans øjne, hvis man kigger efter.

Noget andet man ligger mærke til når man har kendt Amroth noget tid er, at han i modsætning til andre af hans race, ikke mediterer 4 men 5 timer. Og hver gang han har mediteret er han svag, bleg (mere end normalt) og virker udkørt. Dette forsvinder dog efter at han har sat sig ned med sin Spellbook.

Amroth Telrúnya

Followship of the prince Kasbru