Followship of the prince

Alannas Dagbog

Skrevet af Alanna

Kære dagbog
Efter kampen mod troldkvinden og de bevingede væsner følte jeg mig ærligt taget en smule slukøret. Synes mine kampevner lader noget tilbage at ønske, men det er selvfølgelig heller ikke kamp mod mærkelige væsner i små trange gange under jorden jeg er trænet i.
Jeg ville gerne have snakket med Karos og fået nogle gode fif, for han er nemlig fantastisk og stærk og klog og dygtig og.. Min overordnede.. Mmm.. Men han er stadig underligt fraværende efter at Amroth rodede med hans hjerne. Så mens vi gik gennem flere lange gange brugte jeg tiden på at komme på nogle nye slag og angrebskombinationer og jeg tror jeg fandt på nogle virkelig gode nogle. Var lige ved at komme på noget rigtig godt som jeg er sikker på ville gøre Karos stolt, da Amroth pludselig råbte til Terlen at han skulle stoppe, noget med en magisk fælde af en art, hader at blive afbrudt.
Ved nærmere undersøgelse viste det sig dog at være ret heldigt at Amroth opdagede det.. Eller, heldigt for os i hvert fald, tror ikke vores æsel ville være helt enig.
Efter en kort diskussion blev vi nemlig enige om at den sikreste måde at tjekke på om fælden virkede var ved at sende æslet først igennem den. Som om æslet forstod hvad vi snakkede om nægtede det pure at bevæge sig da Amroth klaskede til det, så han må have overtaget dets sind, for kort efter luntede det glad og lykkeligt direkte i fælden.. og woooosh.. et splitsekund og et glimt af en gigantisk ildkugle senere var æslet reduceret til klumper af rygende, forkullet kød.
Tror ikke nogle af os havde forventet noget så dramatisk, og tilsyneladende fik denne traumatiske oplevelse Karos til at gå helt i frø, at der rodes med hans hjerne er slemt nok, men tror at det påvirkede ham ekstra meget at det stakkels æsel døde på sådan en tragisk måde, fordi der blev manipuleret med dets hjerne. Argos fik også travlt med at sende bønner til hans gudinde for æslet sjæl, det første tegn jeg har set på at han ikke bare er fanatisk og torturelskende, men rent faktisk har en mere sympatisk side. Jeg håber virkelig han har flere af dem, for jeg er slet ikke glad for hans metoder.
Victor påtog sig nu rollen for at sørge for at de Karos og Argos fulgte med resten af os uden at sakke bagud, selvom han virkede en smule knotten ved den opgave. Det kunne sikkert også være fordi at vi nu skylder Terlen penge for hele to æsler.

Efter fælden nåede vi frem til en afsats hvorfra vi kunne se en vagtpost bevogtet af nogle orker. Vi fik udtænkt en plan der kort sagt gik ud på at lade resterne af æslet blive fortryllet til at lugte lifligt at stegt kød og derved lokke orkerne ud hvorefter Amroth skulle tage kontrol over deres sind og få dem til at hoppe udover afsatsen og derved forhindre den i at alarmere resten af komplekset.
Det gik sådan set meget godt.. til at starte med. Vi fik lokket dem ud og en efter en tog de turen ud over kanten. Men lige da vi begyndte at føle os sikre på at de hele var lykkedes, begyndte alt at gå galt. En ork undslap og fik alarmeret ved at ringe på en klokke, og de orker vi troede var døde i deres fald, kravlede nu alle som en beslutsomt op mod os. En af dem fik endda skubbet Amroth ud over kanten og sendt ham i frit fald nedad. Cobal prøvede at redde ham, men Amroth var vist for rædselsslagen til at opfatte det, det var først da han i faldet ved et tilfælde kom til at dreje på sin magiske ring, at han blev teleporteret tilbage op til os. Han burde virkelig lære at holde hovedet koldt, og nu er han også håbløst bange for højder, måtte give ham en lussing for at få ham tilbage til virkeligheden så han kunne hjælpe os andre under den kamp der fulgte.
Efter at der var blevet ringet alarm måtte vi nemlig kæmpe os gennem komplekset og der var nogle virkeligt grumme modstandere undervejs, tror faktisk at det udelukkende var på grund af mine geniale nytænkte angreb at vi klarede det, så mit humør er meget bedre nu. Men vi klarede det da og besluttede at vi godt kunne nå et hvil inden karavanen ville ankomme til borgen.
Men må hellere stoppe min skrivning nu, for vi skal snart videre.

Alanna

Comments

Keejchen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.